پیش غذاها همراه از جمله مهم ترین وعده های غذایی محسوب می شده اند که استفاده از آن ها به قرن ۱۰ میلادی برمی گردد. از جمله انواع پیش غذا می توان به سوپ اشاره کرد. سوپ ها را با ترکیبات با ارزشی مانند گیاهان، لبنیات و مواد گوشتیتهیه می کنند و به همین دلیل است که مصرف آنها می تواند بر روی سلامت بدن تاثیرات مثبتی داشته باشد. همان طور که می دانید، انواع مختلف از سوپ وجود دارد که یکی از خوشمزه ترین آن ها سوپ کدو تنبل است. اگر دوست دارید با مواد مورد نیاز وطرز تهیه سوپ کدو تنبل آشنا شوید، بهتر است که ما را در ادامه این مقاله آشپزی همراهی کنید.
دستور پخت سوپ کدو تنبل
مشخصا اصلی ترین موادی که در تهیه این سوپ به کار گرفته می شوند، سبزیجات و کدو تنبل هستند. کارشناسان تغذیه باور دارند که سبزیجات یکی از مهم ترین مواد غذایی است و باید آن را در رژیم غذایی خود قرار دهید. از جمله برخی از خواص مهم آن می توان به مواردی مانند جلوگیری از مشکلات گوارشی، بهبود هضم اشاره کرد. جالب است بدانید که طرز تهیه سوپ کدو تنبل بسیار ساده است به طوری که هر کسی می تواند آن را در خانه آماده کند.
غذاهای همراه
مسلما سوپ کدو تنبل یک پیش غذا است و به همین دلیل شما می توانید آن را با انواع وعده های اصلی مانند غذا هایی مثل پاستا های گوناگون، غذاهای دریایی مثل میگو و یا حتی پیتزا میل کنید. غذاهای سنتی نیز می توانند انتخاب هوشمندانه ای باشند.
مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ کدو تنبل
۲ قاشق غذا خوری کره
۱ پیاز کوچک ، خرد شده
۱ ساقه کرفس ، خرد شده
۱ هویج متوسط ، خرد شده
۲ سیب زمینی متوسط ، مکعبی خرد شده
۱ کدو حلوایی متوسط – پوست کنده ، مکعبی خرد شده
۱ کنسرو سوپ مرغ
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ کدو تنبل
گام اول: نخستین کاری که برای تهیه این سوپ خوشمزه باید انجام دهید این است که پیاز داغ را آماده کنید.
گام دوم: سپس کره را در یک قابلمه بزرگ ذوب کرده و پیاز ، کرفس ، هویج ، سیب زمینی و کدو تنبل را درونش اضافه کرده و ۵ دقیقه تفت می دهیم.
گام سوم: این تفت دادن را تا زمانی انجام می دهیم که کدو کمی قهوه ای شود .
گام چهارم: سپس سوپ مرغ را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بجوش آید و حدود ۴۰ دقیقه اجازه می دهیم تا جا بیافتد.
گام پنجم: با استفاده از گوشت کوب برقی و یا یک پردازنده مواد غذایی مواد را کاملا میکس می نماییم.
گام ششم: سپس مواد را به قابلمه بر می گردانیم و روی حرارت اجازه می دهیم تا قوام بیاید.
گام هفتم: بعد از این که سوپ به خوبی پخت، می توانید نمک را به آن اضافه کنید.
منبع:energyplus