۹ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

کدام روغن‌ها ناسالم و خطرناک هستند؟

َسپیده دولتی، کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه الگوی غذایی ناسالم، نخستین عامل بیماری‌های غیرواگیر است، اظهار کرد: الگوی غذایی ناسالم به معنای افزایش دریافت قند، نمک، چربی و مصرف کم میوه، سبزی، فیبر و لبنیات است.

وی افزود: بر اساس مطالعه سیمای مرگ، نخستین علت مرگ در ایران بیماری‌های قلبی و عروقی و دومین علت آن سرطان‌ها هستند.

وی اصلاح الگوی غذایی مردم را راهکار کاهش بیماری‌های غیرواگیر دانسته و تصریح کرد: با تغذیه مناسب می‌توان از ۸۰ درصد بیماری‌های قلبی و عروقی و از ۳۰ درصد سرطان‌ها پیشگیری کرد بنابراین به منظور کاهش بیماری‌های غیرواگیر، نخستین قدم، اصلاح الگوی غذایی مردم است.

Related image

  • gholam ali
  • يكشنبه ۲۴ شهریور ۹۸

معرفی غذاهای ایرانی از شمال تا جنوب

غذا، علاوه بر اینکه اولین و مهم‌ترین نیاز انسان محسوب می‌شود؛ معرف فرهنگ و آداب و رسوم هر اقلیمی است. به دلیل تنوع قومی، فرهنگی و اقلیمی در کشور عزیزمان ایران، تنوع غذایی بسیار زیاد بوده و هر منطقه‌ای غذاهای بومی و مخصوص به خود را دارد. در هر کجای ایران که باشید آنچه هرگز از آن بی‌نصیب نخواهید ماند، غذاهای لذیذ و خوشمزه است.

  • gholam ali
  • پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸

تاریخچه فال حافظ

همه چیز درباره فال حافظ 

معنی فال

فال در لغت به معنای طالع، بخت و نیز پیشگویی و عاقبت بینی است. کلمه ای عربی است و در فارسی یعنی شگون، هم در معنای خوب و هم در معنای بد. فال گرفتن یعنی اطلاعات از ناشناخته ها؛ و در عربی به فال خوب زدن، ?تفأل? و به فال بد زدن ?طیره? می گویند. در فارسی، فال خوب زدن را ?مروا? و فال بد زدن را ?مرغوا? گویند که از دو کلمه ?مرغ? و ?آوا? تشکیل شده است. ایرانیان با آواز و جهت حرکت پرندگان فال می زده اند؛ مثلاً با دیدن عقاب به عقوبت و هدهد به هدایت پی می برده اند.

  • gholam ali
  • چهارشنبه ۲۰ شهریور ۹۸

طرز تهیه لبو

3 روش مختلف برای طرز تهیه لبو

 

لبو یکی از خوشمزه ترین و پر خاصیت ترین سبزی های پاییزی است که طرفداران بسیاری دارد. همچنین لبو یکی از پایه های اصلی شب یلدای ما ایرانیان است. در این مقاله 3 روش مختلف برای طرز تهیه لبو را ذکر کرده ایم.

روش اول برای پخت لبو

ابتدا چغندرها را کاملا بشویید. سر و ته لبوها را جدا کرده و درون قابلمه قرار دهید. آب را درون قابلمه تا جایی بریزید که یک سوم از لبوها بیرون از آب قرار بگیرد. درب قابلمه را بگذارید. حدود 2 ساعت صبر کنید تا لبو ها کاملا بپزد. در این مدت به لبوها سر بزنید که احیانا آب درون قابلمه تمام نشود. اگر دوست دارید لبوها شیرین باشند می توانید مقدار کمی شکر به لبوها اضافه کنید. بعد از 2 ساعت یک چنگال را درون لبو فرو  کنید و اگر نرم شده باشد و راحت داخل لبو فرو رود یعنی لبوی شما پخته است. لبوها را از قابلمه خارج کرده و بعد از خنک شدن پوست و سر و ته آن را جدا کرده و برش بزنید.

  • gholam ali
  • يكشنبه ۱۷ شهریور ۹۸

طرز تهیه “آش دوغ کردی”

مواد لازم برای آش دوغ کردی

  • نیم برنج :1 لیوان 45 دقیقهقبل خیس میکنیم
  • تخم مرغ :2 عدد
  • سیر :دو بوته برای سیر داغ
  • تره :200گرم
  • گشنیز:200گرم
  • نعنا :100 گرم
  • نخود :یک نیم لیوان از 2روز قبل خیس میکنیم
  • ماست چکیده :یک کاسه دوغ محلی نیم کیلو
  • نمک و فلفل :  به اندازه لازم

آش دوغ کردی

  • gholam ali
  • شنبه ۱۶ شهریور ۹۸

زاهدان و جاذبه های گردشگری بی نظیرش

جاذبه های گردشگری بی نظیر زاهدان

زاهدان دارای جاذبه های تفریحی و گردشگری بسیاری می باشد که از دید گردشگران پنهان است و به نوعی ناشناخته می باشد ، زاهدان در مرکز استان سیستان و بلوچستان قرار دارد در این گزارش خواندنی ما را همراهی کنید تا با جاذبه گردشگری زاهدان قدری بیشتر آشنا شوید.جاذبه گردشگری زاهدان

جاذبه گردشگری زاهدان

جاذبه های گردشگری و دیدنی در زاهدان

با وجود اینکه زاهدان در مرکز استان پهناور سیستان و بلوچستان واقع است ولی همانند نقاط دیگر این استان ناشناخته مانده است ، این شهر یکی از کلانشهرهای ایران در محدوده شمالی استان سیستان و بلوچستان می باشد ،"دزداب" نام پیشین زاهدان بوده است.

زاهدان از طرف شمال به زابل و از طرف جنوب به خاش ، از طرف شرق به کشورهای پاکستان و افغانستان و طرف غرب به کویر لوت و فهرج محدود شده است زبان ساکنان این شهر فارسی با گویش سیستانی و بلوچی می باشد و پیرو دین اسلام هستند.

در توجیه این نامگذاری واژه دزداب به زاهدان افراد کهنسال زاهدان بر این باورند که در زمان های گذشته در بعضی نقاط این منطقه چشمه هایی از زیر زمین بیرون می آمده و ناگهان در فاصله ای بسیار کم بار دیگر به زیر زمین فرو می رفته از این رو نام دزداب به این روستا داده شده است. جالب است بدانید در سال 1308 خورشیدی واژه زاهدان در زمان رضا شاه به این شهر اطلاق شد.

جاذبه گردشگری زاهدان

  • gholam ali
  • چهارشنبه ۱۳ شهریور ۹۸

خواص و فواید تخم مرغ بیشتر از آن است که تصور کنید

فواید خوردن تخم مرغ و خواص خوردن آن برای سلامت اعضای بدن

تخم مرغ، یکی از معدود خوراکی هایی است که باید به عنوان "سوپر غذا" طبقه بندی شود ؛ آن ها دارای مواد مغذی هستند که برخی در رژیم غذایی مدرن نادر و کمیاب هستند.خوردن تخم مرغ آب پز, سالم ترین راه برای خوردن تخم مرغ است, زیرا بدون روغن یا کره پخته می شود, که کالری و چربی اضافی بیشتری را به غذا اضافه نمیکند و باعث کاهش وزن می شود. ارزش غذایی یک تخم مرغ آب پز با سایر روش ها یک سان است. در این بخش از سلامت تغذیه در نمناک و در بحث بررسی کامل خواص تخم مرغ چندین فواید سلامتی تخم مرغ وجود دارد که در مطالعات انسانی تایید شده است:خواص تخم مرغ

خواص تخم مرغ

خاصیت تخم مرغ

  • gholam ali
  • شنبه ۹ شهریور ۹۸

طرز تهیه انواع خمیر پیتزا و سس پیتزا

طرز تهیه انواع خمیر پیتزا و سس پیتزا

خمیر پیتزا و سس پیتزا درست نمودنش برای برخی از افراد کمی سخت می باشد ولی اگر دستور تهیه اش را یاد بگیرید بسیار ساده و راحت است در ادامه تصاویر و جزئیات بیشتر طرز تهیه انواع خمیر پیتزا و سس پیتزا  را در سایت سماتک خواهید دید با ما همراه باشید.

 

به گزارش سماتک: اگر میخواهید در خانه پیتزای خانگی و خوشمزه درست کنید، این روش ها را برای تهیه خمیر و سس پیتزا به کار ببرید.

طرز تهیه انواع خمیر پیتزا و سس پیتزا

  • gholam ali
  • دوشنبه ۴ شهریور ۹۸

طرز تهیه شیرینی زبان

مواد لازم برای شیرینی زبان 

 شیرینی زبان

شیرینی زبان

آرد کاملا سفید :300 گرم

کره :150 گرم

تخم مرغ :یک عدد

روغن مایع :یک قاشق سوپخوری

جوهرلیمو:1/2 قاشق چایخوری

وانیل :1/2 قاشق چایخوری

نمک :یک قاشق چایخوری

آب خنک :یک فنجان

 

شیرینی زبان

  • gholam ali
  • شنبه ۲ شهریور ۹۸