طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص

خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.

مواد لازم خورش قیمه

  • گوشت :200 گرم
  • لپه :70 گرم
  • رب :1-2 قاشق
  • پیاز عسلی :3-4 قاشق
  • چوب دارچین :1عدد
  • هل سبز :5 -6 عدد
  • گلاب :1 قاشق
  • زرشک :برای تزیین 2 قاشق
  • روغن :2قاشق

گرفتن تلخی لیمو عمانی برای خورش قیمه

بجز موادی که معرفی کردیم به چنتا لیمو عمانی احتیاج داریم که باید با چنگال آنها را سوراخ کنیم و درون آب جوش می اندازیم تا تلخی آن گرفته شود.

سرخ کردن پیاز ها از قبل برای خورش قیمه

قبل از اینکه مراحل اصلی پخت خورش قیمه را شروع کنید باید ابتدا مقداری پیاز را خرد کرده و با روغن در ماهیتابه سرخ نمایید و آن را برای مخلوط کردن با گوشت لازم که در مواد اولیه بیان شد مهیا نمایید.

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و جاافتاده

ابتدا باید درون قابلمه مناسب پیاز عسلی از قبل سرخ شده را به همراه گوشت و کمی روغن به مدت 10 الی 12 دقیقه با حرارت پایین تفت میدهیم .نکته مهم و قابل توجه در مورد این خورش طرد بودن گوشت خورش است که برای این کار بهتر است گوشت مان را از شب قبل با کمی فلفل و روغن مخلوط کرده و استراحت دهیم.

همچنین بخوانید:

بعد از تفت گوشت و پیاز با حرارت بالا لپه و رب را به مواد ما اضافه میکنیم و حرارت را کمی بیشتر میکنیم و شروع میکنیم به تفت دادن تا مواد کاملاً در هم مخلوط شوند و رنگ رب در روغن جذب شود و خورش ما خوشرنگ تر شود و به اندازه 2 لیوان آب ولرم به غذا اضافه میکنیم.

اضافه کردن ادویه به مواد خورشت قیمه (زردچوبه و فلفل)

تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم میکنیم تا خورش ما آرام آرام بپزد . بخاطر اینکه به گوشتمان فلفل اضافه کردیم گوشت خورش سریعتر می پزد. بقیه مواد مثل گلاب و لیمو عمانی ،نمک و ادویه جات را در 10 دقیقه آخر به خورشتان اضافه کنید و حتما هل و دارچین را از قبل بجوشانید و با کمی آب به خورشتتان اضافه کنید.

سپس می توانید سیب زمینی ها را به صورت خلالی و یا شکل دلخواه در آورده و برای تزیین به خورش قیمه دلچسپتان اضافه کنید.

نکات تکمیلی در مورد خورش قیمه

خورش قیمه جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
خورش قیمه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

فواید خورش قیمه

خورشت قیمه سیب زمینی حاوی انواع ویتامین های A.، E.، C، گروه ویتامین های B. مانند B. 1، B. 2، B. 5، B. 6، B. 12، امگا 3، سلنیوم، فیبر، کربوهیدرات، پتاسیم، کلسیم، روی، منیزیم و اسید لینولئیک است.

برای بررسی خواص خورشت قیمه سیب زمینی و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می خوانید.

این خورشت سرشار از آهن بوده بنابراین موجب رفع کم خونی می شود همچنین به علت داشتن ویتامین های A.، E. و C. نقش موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد.

ین خورشت از ریزش مو جلوگیری می کند و به علت اینکه حاوی فیبر و آلو است موجب رفع یبوست هم می شود.

منبع: خورش قیمه سایت نمناک