شکلات شیری از جمله شکلاتهای خوشمزه می باشد، که می توانید آن را در منزل تهیه کرده و همراه با چای آن را میل نمایید. البته لازم به ذکر است، که به دلیل کافئین زیاد در این شکلات، افراد با معده های ضعیف و همچنین افرادی که دارای اضافه وزن می باشند، از مصرف این شکلات پرهیز کنند.

در آموزش آشپزی آرگا نحوه درست کردن انواع شکلات های خوشمزه همچون شکلات مغز دار، شکلات تخته ای، شکلات آلمانی و… را آموزش داده ایم. شکلات شیری نیز می تواند گزینه مناسبی برای تهیه در آشپزخانه شما باشد.

مواد لازم

مواد مورد نیاز برای درست کردن شکلات شیری عبارت است از:

  • کره/ نصف پیمانه
  • شیر/  یک چهارم پیمانه
  • شکر قهوه ای/ یک چهارم پیمانه
  • پودر شکر/ ۳.۵ پیمانه
  • وانیل/ یک قاشق چایخوری
  • شکلات کارامل وانیلی/ سی عدد
  • آب/ یک قاشق غذاخوری
  • بادام زمینی/ دو پیمانه
  • شکلات نیمه تلخ/ نصف پیمانه
  • شکلات شیری/ نصف پیمانه

طرز تهیه شکلات شیری:

ابتدا داخل سینی فر را به وسیله یک لایه فویل بپوشانید، سپس مقداری کره را روی فویل قرار دهید و با پشت قاشق کره را روی فویل بمالید، تا تمام سطح آن چرب گردد. آنگاه سینی فر را کنار بگذارید.

حال کره را داخل کاسه مخصوص مایکروویو بریزید و آن را داخل دستگاه مایکروویو بگذارید تا با حرارت بالا به مدت ۱ الی ۱.۵ دقیقه داخل آن بماند، پس از آب شدن کامل کره، آن را از داخل دستگاه بیرون بیاورید.

سپس وانیل، شیر و شکر را به کره آب شده اضافه کنید و مواد را خوب به هم بزنید. سپس مواد را روی سینی بریزید.

در مرحله بعدی طرز تهیه شکلات شیری باید در یک ظرف دیگر، آب و کارامل ها را ترکیب کنید و با میزان حرارت متوسط به مدت ۲ الی ۲.۵ دقیقه ظرف را درون مایکروویو قرار دهید، تا به طور کامل کارامل ها داخل آب باز شوند. سپس یک مرتبه آن را به هم بزنید و بادام زمینی را به آن بیفزایید و بار دیگر آن را داخل مایکروویو بگذارید و بعد از گذشت ۴۵ الی ۶۰ ثانیه آن را از داخل دستگاه بیرون بیاورید. ترکیب بدست آمده را بر روی مواد قبلی داخل سینی بریزید.

سپس داخل ظرف مناسب دیگری، شکلات شیری و شکلات نیمه تلخ را ترکیب نمایید و آن را با حرارت متوسط داخل مایکروویو بگذارید تا آب شوند، مدت زمان لازم برای آب شدن آن، ۲ الی ۲.۵ دقیقه می باشد.

در مرحله آخر، ترکیب بدست آمده را نیز روی مواد داخل سینی فر بریزید و سطح سینی را با یک ورقه آلومینیومی بپوشانید و ان را به مدت ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال نگهداری نمایید. پس از بستن شکلات شیری آن را قطعات کوچکتر تقسیم کنید.

ضمن سپاس از همرایتان با این مطلب، امیدواریم طریقه درست کردن شکلات شیری مورد پسند شما عزیزان واقع شده باشد. برای مشاهده دستور تهیه انواع شکلات خانگی کلیک نمایید.

 

منبع:سرگرمی 96