ترشی فلفل
مواد لازم
ادویه ترشی 3 قاشق مرباخوری
برگ بو 3 عدد
فلفل سیز تند 10 عدد
سرکه به میزان لازم(حدودا 2تا2ونیم پیمانه)
سیر 5 حبه
خیار 2 عدد
گل کلم 1 عدد (کوچک)
فلفل دلمه ای 3 عدد (رنگی)
نمک به میزان لازم
طرز تهیه
1- ابتدا فلفل دلمه ای و گل کلم را با آب و نمک خوب بشویید و اجازه دهید درون آبکش خوب خشک شوند.
2- پس از خشک شدن آنها را به اندازه های دلخواه خرد کرده و روی پارچه ای تمیز پهن کنید و اجازه دهید یک شب روی پارچه باقی بمانند تا آب اضافی آنها کاملا خارج شود.
3- پس از خشک شدن گل کلم و فلفل و خیارها را خرد کرده و رویشان 2 قاشق چایخوری نمک بپاشید و 1 ساعت صبر کنید، پس از این مدت زمان خیارها را زیر آب سرد آبکشی نمائید.
4- تمام سبزیجات خرد شده را درون قابلمه ای قرار دهید، روی سبزیجات کمی آب جوشیده سرد شده بریزید و به مدت 5 دقیقه اجازه دهید بجوشند تا نرم شوند، سبزیجات را پس از اینکه 5 دقیقه جوشاندید درون آبکش بریزید تا آب اضافی آنها خارج شده و سرد شوند.
5- برای تهیه سرکه ترشی باید سرکه، 2 قاشق چایخوری نمک، فلفل سبز تند و برگ بو را درون قابلمه ای بریزید و 5 دقیقه بجوشانید و بگذارید سرد شود.
6- در انتها سبزیجات خرد شده را همراه با سیرها و ادویه ترشی را درون شیشه ای بریزید و سرکه جوشیده سرد شده را اضافه کنید سپس ترشی را در جایی خنک قرار دهید تا آماده مصرف شود.
نکات
● در صورت تمایل مقداری هویج هم به ترشی اضافه کنید.
● می توانید گل کلم را از ترشی حذف کرده یا به جای آن از کلم قرمز استفاده کنید.
منبع:میهن فال