۴ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۹ ثبت شده است

کباب لقمه ترکیه ای

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز درشت 1 عدد
سبزی خشک معطر( ریحان و جعفری)1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل 1/2 قاشق چایخوری
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری

  • gholam ali
  • دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۹۹

خوردن خیار در بارداری، فایده دارد یا ضرر؟

 

از آنجایی که خیار دارای ویتامین های آ، سی و انواع ویتامین ب و همچنین حاوی کلروفیل، اسید فولیک، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، منگنز،کلسیم و سلولوز است، توصیه می شود در طول روز حداقل یک خیار بخوریم.

وی افزود: برای از بین بردن یبوست در دوران بارداری مصرف خیار توصیه می شود و همچنین خوردن پوست خشک خیار سبز زایمان را آسان می کند و لازم به ذکر است زنان حامله قبل از درد باید از مصرف خیار خود داری کنند.

  • gholam ali
  • پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت ۹۹

برای همیشه از شر لک و مک صورت خلاص شوید

لکه های روی پوست یکی از شایع ترین نگرانی های مربوط به زیبایی شخصی است. آنها می توانند به علت بسیاری از عوامل مانند خورشید، ژنتیک، پیری و اختلالات هورمونی ناشی از عوارض جانبی داروها یا سایر محصولات ایجاد شوند.در این بخش از سلامت نمناک 14 دستورالعمل برای ماسک طبیعی ساده وجود دارد که به کاهش یا حذف هر گونه لکه های پوستی کمک می کند.

  • gholam ali
  • دوشنبه ۸ ارديبهشت ۹۹

خواص و فواید کامل تخم گشنیز

خواص گشنیز و فواید تخم گشنیز و نسخه های دارویی عرق گشنیز و مضرات گشنیز خام و خشکگشنیز، گیاهی است که به میزان فراوان در تهیه غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه که بومی جنوب غرب آسیا و غرب تا شمال آفریقاست به طور گسترده ای در خاورمیانه، منطقه مدیترانه، هند، آسیای جنوبی، آمریکای لاتین، چین و آفریقا مورد مصرف قرار می گیرد. گشنیز علاوه بر دادن طعم و بوی مطبوع به غذا، دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست.خواص گشنیز

فواید و خواص گشنیز خشک و خامگشنیز حاوی ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است.سبزی گشنیز به عنوان دوای معده و بهبود دهنده عمل گوارش و هضم غذا شناخته شده است و تحقیقات نشان می دهد که مصرف آن باعث دفع سرب و آلومینیوم نیز می شود.

  • gholam ali
  • پنجشنبه ۴ ارديبهشت ۹۹