طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص

خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.

مواد لازم خورش قیمه

  • گوشت :200 گرم
  • لپه :70 گرم
  • رب :1-2 قاشق
  • پیاز عسلی :3-4 قاشق
  • چوب دارچین :1عدد
  • هل سبز :5 -6 عدد
  • گلاب :1 قاشق
  • زرشک :برای تزیین 2 قاشق
  • روغن :2قاشق

گرفتن تلخی لیمو عمانی برای خورش قیمه

بجز موادی که معرفی کردیم به چنتا لیمو عمانی احتیاج داریم که باید با چنگال آنها را سوراخ کنیم و درون آب جوش می اندازیم تا تلخی آن گرفته شود.